Lura Care: el nostre compromís renovat amb l'atenció a la dependència

16/10/2023

Des de l'any 2015, a Dental Residency hem treballat sense descans per fer accessible la salut bucodental a milers de persones grans i persones amb diversitat funcional que, a causa de la seva situació de dependència o els seus problemes de mobilitat, no pot accedir a les prestacions de salut bucodental que necessiten, i queden completament desateses.

I gràcies a la confiança que ens han brindat les més de 1.000 residències i centres de dia amb què col·laborem, a més de les prestacions domiciliàries, avui dia som la companyia líder al nostre país. Ja són més de 100.000 les persones a qui hem ajudat a millorar la seva salut, benestar i qualitat de vida, mitjançant un model d'atenció mòbil amb què evitem els desplaçaments sempre que resulti possible, adaptat a les seves circumstàncies específiques i amb l'especial sensibilitat que requereixen.

Aquests anys han estat un viatge apassionant, però avui estem molt il·lusionats de poder compartir amb vosaltres que fem un important pas endavant amb la nostra evolució cap a Lura Care, la nova marca amb què renovem el nostre compromís amb aquest objectiu i incorporem noves prestacions mitjançant el nostre model de serveis de salut mòbils, que desenvoluparem a través de tres línies de serveis.

Serveis de salut bucodental mitjançant Unitats Mòbils
Dentals i les nostres clíniques col·laboradores.

Serveis òptics de la màxima qualitat per oferir
solucions personalitzades a cada usuari.

Serveis d'audiologia, comptant amb les millors
solucions en ajudes auditives i audiòfons.


El nom Lura Care és el nostre humil homenatge a una dona que personifica els valors que donen sentit a la nostra activitat: humilitat, resiliència i compromís social. Lucile Randon (1904-2023), una monja francesa coneguda com a Germana André, va ser una dona extraordinària que va viure fins als 118 anys, i que va dedicar pràcticament tota la seva vida a ajudar els altres.

Després de prop de 30 anys dedicada a la cura de nens i ancians, Lucile va passar els últims 44 anys de la seva vida a centres residencials, superant la Covid-19 als 117 anys. Per nosaltres és un exemple enorme d'una vida de servei als altres, i personifica la importància de disposar de la qualitat de vida necessària per poder gaudir d'una vida llarga i plena.

Aquestes necessitats d'atenció són les mateixes a tot Europa, per això estem impulsant la nostra expansió internacional a altres països. El gener d'aquest mateix any vam obrir un centre operatiu a Milà, des del qual prestem servei als centres del nord d'Itàlia, i estem en el procés regulatori per a la propera obertura d'un centre a la zona de Londres com a entrada al Regne Unit.

I tenim previst entrar a Alemanya el 2024, així com a altres mercats europeus al llarg del següent any. L'objectiu de tot l'equip de Lura Care és que en 5 anys puguem oferir cobertura assistencial a més de 2 milions de persones, amb 25 centres operatius a 4 països, i atendre cada any més de 300.000 persones i realitzar més de 70.000 tractaments.

Esperem que en aquesta nova etapa, que iniciem amb tota la il·lusió del món, puguem continuar treballant junts per aconseguir que el dret universal a la salut sigui una realitat per a totes les persones, siguin on siguin i sigui quina sigui la seva condició. Perquè els serveis de salut domiciliaris no són un caprici, són una veritable necessitat social.