100 raons per seguir dibuixant somriures

16/04/2024

Dies com el d'avui són els que fan que la nostra feina ens segueixi emocionant tant com el primer dia. Aquest matí hem tingut el privilegi de poder visitar Consuelo, una de les residents de la Residència La Nativitat de La nostra Senyora de Barcelona, i felicitar-la per un motiu molt especial: avui feia 100 anys.

Consuelo és una de les pacients a qui al llarg de les darreres setmanes el nostre equip d'odontòlegs ha visitat en diverses ocasions a la pròpia residència a fi de col·locar-li una pròtesi dental a la seva arcada superior, gràcies a la qual ha pogut tornar a mastegar amb normalitat.

Ens hem emocionat quan, entre moltes altres històries sobre la seva intensa vida i els seus anys com a professora, ens ha explicat que celebrarà aquest aniversari tan especial acompanyada per la seva família, i pensant que podrà fer-ho gaudint del menjar sense dificultats i molèsties, i podent somriure sense cap pudor.

Per nosaltres, casos com el de Consuelo són els que donen sentit a la nostra tasca. Ens demostren que mai no és tard perquè una persona rebi l'atenció que necessita per poder recuperar la seva salut, benestar i qualitat de vida, ja sigui una prestació odontològica, òptica o auditiva com les que oferim a Lura Care, o qualsevol altra atenció sanitària que necessiti.

I ens reafirma en el gran compromís compartit per tot el nostre equip: seguir treballant sense parar perquè els serveis de salut mòbils siguin una realitat, i gràcies a això puguem atendre totes aquelles persones que a causa de la seva situació de dependència o problemes de mobilitat no poden desplaçar-se fins a un centre de salut per rebre l'atenció que necessiten.

caCatalà