Lura Care, guardonada pels GHP Global Excellence Awards 2024

25/06/2024

Estem molt il·lusionats de poder anunciar que Lura Care ha estat guardonada en la categoria de Millor Proveïdor Internacional de Serveis de Salut Mòbils a Europa 2024 dins dels Global Excellence Awards, concedits per la reconeguda publicació professional Global Health & Pharma Magazine (GHP).

Des del seu llançament el 2020, aquests guardons tenen com a objectiu destacar les empreses, equips i persones innovadores que sobresurten al vast panorama que abasta els sectors sanitari, de les ciències de la vida i farmacèutic a nivell mundial, des d'innovadors en tecnologia sanitària i farmacèutica, fins a proveïdors de serveis assistencials o altres activitats.

L'equip de recerca de la publicació porta a terme la selecció dels guardonats al llarg de diversos mesos, amb la finalitat de identificar les persones i companyies més disruptives, i que consideren que estableixen els estàndards més elevats, realitzen avenços pioners i creen les solucions mèdiques i assistencials més avantguardistes.

Els criteris de selecció dels Global Excellence Awards tenen en compte una gran diversitat de factors com l'experiència al sector, els productes i serveis oferts, la progressió de la companyia, els testimonis de clients i inversors, o la presència física i digital, entre altres aspectes.

Iniciadament creada fa més de 10 anys com una plataforma d'intercanvi d'informació sobre els sectors de la salut i farmacèutic, Global Health & Pharma Magazine (GHP) ha anat creixent fins a assolir una tirada mundial de 110.000 exemplars, posant en valor les persones i les companyies innovadores que s'esforcen per millorar els seus sectors d'activitat.

Aquest reconeixement de Lura Care com Millor Proveïdor Internacional de Serveis de Salut Mòbils a Europa 2024 és un motiu d'orgull i agraïment, i un nou estímul per continuar apostant per un model de solvència contrastada que, avui dia, ha aconseguit ajudar més de 100.000 persones dependents o amb problemes de mobilitat a millorar la seva salut, benestar i qualitat de vida.

Però sobretot és un reconeixement a la tasca dels nostres equips d'Espanya, Itàlia i el Regne Unit, ia les persones excepcionals que els conformen. Res de tot el que hem aconseguit hagués estat possible sense la professionalitat, el compromís, la sensibilitat i la passió que cada dia posen a la feina. I per tot això, i per sobre de tot, aquest guardó va dedicat a totes les persones que formen part de la nostra gran família de Lura Care.

caCatalà