Nova campanya per millorar la salut oral dels nostres majors

13/06/2024

Amb el lema “Aquest estiu volem veure els seus somriures més grans”, des de Lura Care hem llançat una nova campanya amb la finalitat de fomentar la prevenció i la millora de la salut bucodental de la gent gran a través dels nostres serveis odontològics a nivell domiciliari.

L'objectiu és posar en valor la importància d'una òptima salut de la boca i dents per preservar la salut general, el benestar i la qualitat de vida dels nostres grans. I per això, fins al proper 31 de juliol durem a terme revisions a domicili gratuïtes i sense compromís, oferint a més un descompte especial del 25% en tots els tractaments bucodentals perquè cap persona es quedi sense latenció que necessita per motius econòmics.

Per a la posada en marxa de la campanya hem comptat amb la inestimable col·laboració de companyies de referència en l'àmbit de les cures domiciliàries com són Cura, Sèniors, Qida i Plenni. Mitjançant la difusió entre tots els usuaris i la canalització de les sol·licituds rebudes, juntes aconseguirem que moltes persones dependents o amb problemes de mobilitat puguin rebre l'atenció que necessiten sense necessitat de desplaçar-se, ja sigui al seu propi domicili o en una Unitat Mòbil Dental segons la localitat.

Les malalties bucodentals són molt freqüents entre la gent gran, i condicionen que puguin dur a terme activitats quotidianes com mantenir una alimentació normalitzada o somriure sense avergonyir-se a causa de la pèrdua de dents. I tot això repercuteix negativament tant en la salut com en l'estat d'ànim i en les relacions socials, afavorint el retraïment social i l'aïllament.

Per aquest motiu, des de Lura Care treballem perquè puguin disposar d'accés a serveis odontològics adaptats a les vostres necessitats. I amb aquesta nova iniciativa estem convençuts que seguirem avançant perquè el dret universal a un somriure sa sigui una realitat.

Per a més informació: www.luracare.es | 902 002 216 | [email protected]

caCatalà