Lura Day 2024: celebrant el nostre compromís compartit

14/06/2024

Avui hem gaudit d'un d'aquells moments especials que fan que a Lura Care ens sentim més units que mai: el nostre Lura Day 2024. Una jornada en què hem pogut reunir a Barcelona els nostres equips d'Espanya, Itàlia i el Regne Unit per gaudir junts d'un dia molt emocionant, i on hem pogut celebrar uns èxits que són cosa de tots.

La intensa jornada va començar amb diversos reptes que vam dur a terme per equips rondant per la ciutat, i després dels quals ens vam reunir per gaudir junts d'un magnífic dinar, bona música i unes copes, i per reconèixer l'especial contribució d'algunes persones del nostre equip al llarg del passat any. Però, sobretot, al nostre Lura Day vam poder gaudir d'allò més important: estar tots junts per compartir rialles, emocions i moments inoblidables.

A Lura Care estem incrementant de forma exponencial el nostre impacte social: el passat any vam aconseguir atendre més de 20.000 persones dependents o amb problemes de mobilitat a través dels nostres serveis domiciliaris adaptats. I amb això hem millorat la qualitat de vida de més de 6.000 persones ajudant-les a poder tornar a menjar sense dificultats, relacionar-se de forma normalitzada amb el seu entorn, i tornar a somriure sense por de fer-ho.

Ho hem aconseguit sense cap dubte gràcies a l'esforç d'un grup excepcional de persones que cada dia dóna el millor de si mateixes, superant qualsevol adversitat, perquè el dret universal a la salut sigui una realitat. I no podem deixar d'agrair el enorme suport dels nostres inversors i col·laboradors de referència, i el seu compromís amb el objectiu compartit de trencar la barrera de la mobilitat per millorar la salut, el benestar i la qualitat de vida de totes les persones grans i persones amb diversitat funcional que no es poden desplaçar per rebre l'atenció que necessiten.

Ens esperen encara molts reptes de present i de futur, i sabem que el camí no estarà exempt de dificultats. Però comptar amb la passió i compromís d'un equip tan excepcional ens permet afrontar-los amb il·lusió, amb el convenciment que el millor encara està per arribar, i que ens sobraran els motius per seguir celebrant molts més Lura Days.

A totes ia tots… UN ENORME GRÀCIES!

caCatalà