Nou servei gratuït d'assessorament d'ajuts per a la dependència

Servicio de tramitación de ayudas para la dependencia

03/10/2024

Al nostre país hi ha moltes famílies que podrien beneficiar-se de les ajudes de la Llei de Dependència. Aquests ajuts estan disponibles per a les persones amb un grau de dependència que estiguin rebent cures, tant en una residència com al seu domicili. Però no ho fan, i un dels motius principals és la complexitat dels tràmits per sol·licitar-les.

Com a companyia d'impacte social, a Lura Care estem compromesos a aportar serveis que contribueixin a millorar la salut, el benestar i la qualitat de vida de totes les persones dependents o amb problemes de mobilitat.

I per aquest motiu, juntament amb Cura estem impulsant un nou servei d'assessorament i tramitació gratuït de les ajudes per a la dependència, i mitjançant el qual les persones dependents i les seves famílies poden arribar a rebre fins a 747 euros en ajudes.

Cura posa a disposició de totes les famílies que ho sol·licitin un equip jurídic i social especialitzat en la Llei de Dependència, que s'encarregarà d'estudiar els cas i gestionar els tràmits per sol·licitar-los de forma gratuïta. Aquest servei està disponible a nivell nacional, per la qual cosa es pot sol·licitar a qualsevol de les comunitats autònomes de l'Estat, i ve avalat per una taxa d'èxit del 97% a la sol·licitud d'ajudes a la dependència.

Totes les famílies que vulguin accedir a aquest servei només han de completar el següent formulari, que no els portarà més dun minut, i lequip dassessorament es posarà en contacte amb elles per valorar el seu cas.

SOL·LICITAR ASSESSORAMENT GRATUÏT

Les famílies tenen fins al 15 doctubre per registrar-se. Si després d'aquest període d'assessorament gratuït de tramitació d'ajuts per a la dependència es volen beneficiar del servei, Cura s'encarregarà de tots els tràmits, formularis i gestions necessaris perquè hi puguin accedir sense complicacions.

A Lura Care estem molt orgullosos de poder seguir impulsant les aliances i iniciatives innovadores amb companyies com Cura, amb les quals compartim valors i l'objectiu comú de millorar la vida de milers de persones en situació de dependència.