Lura Care i ALAIN AFFLELOU, compromís compartit per la salut de les persones dependents

29/11/2023

Estem molt il·lusionats de poder anunciar l'acord de col·laboració que hem formalitzat amb ALAIN AFFLELOU, la companyia líder a nivell europeu de la franquícia òptica i audiològica que compta amb presència a 19 països i amb 355 òptiques i 130 centres d'audiologia a Espanya.

Gràcies a aquesta col·laboració, podrem fer arribar aquestes dues noves prestacions a milers de persones en situació de dependència o amb problemes de mobilitat mitjançant el nostre model de serveis atenció a nivell residencial i domiciliari, com ja portem més de vuit anys fent a l'àmbit de la salut bucodental.

L'acord respon al ferm compromís de ALAIN AFFLELOU amb la responsabilitat social, aportant els seus recursos i experiència a favor de la gent gran o amb diversitat funcional. Atenent el protocol d'atenció de qualitat de Lura Care, els professionals de ALAIN AFFLELOU prestaran servei òptic i d'audiologia als residents de les residències amb què col·laborem, a fi de garantir l'accés a aquests serveis per a totes aquelles persones que per la seva situació no es poden desplaçar fins a un centre especialitzat per rebre l'atenció que necessiten.

Eva Ivars, consellera delegada de ALAIN AFFLELOU Espanya i Innovació, ha destacat que “els valors que compartim amb Lura Care s'han plasmat en aquest acord que va en sintonia amb el nostre objectiu de generar un impacte positiu a la societat, ajudant que totes les persones puguin gaudir d'una òptima salut visual i auditiva sigui quina sigui la seva condició”.

Per la seva banda Sergi Comas, cofundador i CEO de Lura Care, considera que “les aliances per assolir objectius són un dels Objectius de Desenvolupament Sostenible fonamentals per seguir avançant en una millor atenció a la dependència ia la diversitat funcional, i amb aquesta col·laboració amb ALAIN AFFLELOU fem un important pas endavant per continuar donant resposta a milers de persones amb necessitats no ateses”.

caCatalà